Vánoční Perníky – HNED MĚKKÉ

Hodnocení receptu:
Vánoční Perníky – HNED MĚKKÉ

Špaldové medové perníčky bez přidaného cukru, hned měkké.

Pro 1 budeme potřebovat:

  • 1200g Žitná mouka
  • 2300g Špaldová mouka
  • 3150g Máslo
  • 43 Vajíčka
  • 5150g Med
  • 61,5PL Perníkové koření
  • 71PL Skořice
  • 81ČL Soda bikarbona

Postup přípravy

  • 1Smícháme všechny suché suroviny v misce, přidáme ostatní ingredience a ručně zpracujeme na měkké těsto.
  • 2Těsto necháme odležet v lednici alespoň 30 minut.
  • 3Plech vyložíme pečícím papírem.
  • 4Pečeme v předehřáté troubě na 160°C 8 - 10 minut.

Užitečné tipy

  • 1Po vyndání z trouby můžeme potřít rozšlehaným vajíčkem pro lesklý vzhled.

Přejeme dobrou chuť!

Podobné recepty

Coffee Energy Booster

Coffee Energy Booster

  • 15 min
Dahl makhani – Tradiční indické jídlo

Dahl makhani – Tradiční indické jídlo

  • 45 min
Supervýživné proteinové smoothie

Supervýživné proteinové smoothie

  • 15 min
Pravé Japonské SUSHI

Pravé Japonské SUSHI

  • 45 min